Multi dintre noi nu suntem mari fani ai tehnologiei, dar… chiar si asa, nu putem nega placerea de a beneficia de aceasta, exact atunci cand nevoia este mai mare. Iar in ziua de azi, aceasta nevoie a devenit aproape una fireasca, alaturi de cele de a ne hrani sau de a dormi.

Viata ne-a fost usurata mult de prezenta telecomenzilor din jurul nostru, nu-i asa? Cel putin, o serie dintre acestea sunt extrem de importante si suntem recunoscatori atunci cand le avem in preajma.

Spre exemplu, cat de frumos ar fi sa reglam copertina terasei printr-un buton, astfel incat, in momentul in care ne hotaram sa iesim in curte, soarele sa nu ne orbeasca si sa ne faca sa zicem in gand cateva vorbe de duh? Cum ar fi sa schimbam un aspect tern al fatadei casei printr-o marchiza colorata, ce scuteste o investitie in redecorare? Desi la prima vedere aceste copertine par mai mult o fita, cine este fericit sa le aiba, stie ca ele inseamna mult mai mult de atat.
Alegerea copertinelor de terasa sau balcon trebuie facuta strict in functie de necesitati, altfel este posibil sa investim aiurea in solutii neviabile situatiei noastre locative. Spre exemplu, daca locuim la bloc, in special la etaje din jumatatea superioara a acestuia, marchiza de fereastra este o solutie cat se poate de eficiente pentru combaterea supraincalzirii camerelor. In cazul in care detinem si un balcon in consola complet deschis, suntem liberi sa ne protejam de razele soarelui cu ajutorul unei copertine de balcon cu brat reglabil. Singurul aspect ce trebuie luat in considerare, este acela al evitarii modificarii aspectului general al fatadei (in special la blocurile noi), acest lucru insemnand alegerea unei culori neutre pentru copertina a carei dimensiuni deja o cunoastem.

Altfel sta treaba, in cazul in care locuiti la casa. Aici, copertinele si marchizele, cu cat mai colorate cu atat mai bine! Este chiar indicat ca la fiecare 2 ani sa schimbati modelul panzei acestora, pentru a avea o casa cu aspect complet diferit. Este exact ca atunci cand o doamna isi face o schimbare completa de look. Veselie mare in intreaga familei, nu-i asa? Pentru o functionalitate sporita, incercati sa gasiti variante cat mai extinse de acoperamant. Puteti folosi copertine de tip pergola, sau chiar copertine foisor, acestea din urma avand avantajul ca va pot transforma terasele in parti integrante ale zonelor de zi, atat vara cat si iarna. Practic, livingul “iese” din casa si se extinde atat cat vreti dumneavoastra, inspre curte. Curatenia este mult mai usor de mentinut, iar locul in sine, poate deveni o belvedere catre peisajele de iarna minunate oferite de gradina dumneavoastra.

Nu-i asa ca tehnologia poate deveni extrem de „iubibila”? Va invitam sa va colorati casele cu frumoase copertine, moderne, eficiente si adaptabile.