Telefon: 0728.299.393 office@cabrigi.ro

Menu

Reduceri de sezon de până la 20%! Vezi oferta!

Mini Cart

Marchiză WGM Top

Parasolarele oferite de Weinor se remarcă prin designul lor subtil și tehnologia avansată. Acestea au îmbinări fără șuruburi vizibile și profile minimaliste, oferind astfel un aspect estetic plăcut. De asemenea, parasolarele au o casetă complet închisă, care protejează materialul textil și asigură o funcționare sigură și fiabilă. Sistemul de pretensionare și automatizare este perfect adaptat pentru a oferi o acționare silențioasă și o durabilitate sporită.

Copertina WGM Top are o casetă și un ghidaj al materialului textil care sunt așezate distanțat de planul acoperișului de sticlă, creând astfel un curent continuu de aer între sticle și parasolar. Acest lucru asigură o protecție eficientă împotriva razelor solare și o atmosferă plăcută în spațiile închise. Motorul puternic Becker, angrenajul fin și culisarea lină în șine zip asigură o pretensionare perfectă a materialului textil, oferind un aspect impecabil parasolarului.

Un alt aspect inovator al parasolarelor Weinor este sistemul lor patentat de glisare. Materialul textil este perfect tensionat pe toate direcțiile, iar glisarea în șine este lină și silențioasă. De asemenea, parasolarele vin cu două variante de profile de glisare pentru ghidajul lateral al materialului textil. Pentru dimensiuni mai mari, se recomandă utilizarea sistemului OptiStretch, care asigură o tensionare optimă a materialului textil.

WGM Top poate fi combinat cu aproape orice construcție de acoperiș.

SKU: c906-1-1-1-1 Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Marchiză WGM Top – Date tehnice:

  • Design modern cu protecție la soare
  • Lățime maxima 6,5 ​​m cu o proeminență de 5 m
  • Proiecție max.6,0 m cu 6 m lățime
  • Suprafață max. pânză 36 m²
  • Sisteme multicamp lățime maxima 13 m
  • Protecție împotriva vântului.

 

Sistem de umbrire profesional produs în Germania.

Dacă ai nevoie de mai multe informații nu ezita să ne contactezi. Nu doar îndeplinim așteptările – le depășim!