Telefon: 0728.299.393 office@cabrigi.ro

Menu

Reduceri de sezon de până la 20%! Vezi oferta!

Mini Cart

Mobilier de grădină din ratan Madeira 3-1-1 maro pestriț

12.000,00 lei

Lounge set Madeira ca o variantă clasică 3-1-1

O canapea cu 3 locuri, două fotolii, o masă și un taburet tapitat – setul Madeira 3-1-1 oferă o combinație populară canapea – fotoliu – masă. Elementele pot fi amplasate fiecare individual și astfel oferă flexibilitate maximă Pernele deosebit de groase pentru scaun și spătar, precum și spătarul puțin mai înalt, asigură un confort foarte plăcut de așezare.

Compozitie material: 100% poliester

Descriere

Lounge set Madeira ca o variantă clasică 3-1-1

O canapea cu 3 locuri, două fotolii, o masă și un taburet tapitat – setul Madeira 3-1-1 oferă o combinație populară canapea – fotoliu – masă. Elementele pot fi amplasate fiecare individual și astfel oferă flexibilitate maximă, în funcție de locul în care este necesar să se așeze. Pernele deosebit de groase pentru scaun și spătar, precum și spătarul puțin mai înalt, asigură un confort foarte plăcut de așezare.

Compozitie material: 100% poliester

 

Dimensiuni aproximative:
Inaltime cotiera: 59,5 cm
Latime cotiere: 15 cm
Inaltime totala: 67 cm

canapea 3 locuri:
192 x 67 x 86 cm (LxAxA)
Înălțimea scaunului: 42 cm (inclusiv 10 cm pernă)

Fotoliu:
90 x 67 x 86 cm (LxAxA)
Înălțimea scaunului: 42 cm (inclusiv 10 cm pernă)

Masa:
110 x 33 x 60 cm (LxAxA)
Placă de sticlă: 94,5 x 44,5 cm (lxl)

Materiale si prelucrare
Acest mobilier de grădină din ratan exclusivist nu numai că îndeplinește cele mai înalte standarde vizuale – materialele folosite manual îndeplinesc, de asemenea, cele mai bune standarde de calitate și asigură stabilitate și durabilitate. Materialul polirattan rezistent la UV, care este deosebit de potrivit pentru utilizare în exterior, arată ca țesătura convențională de ratan, dar este mult mai robust. Fibrele de polirattan rotunde, de înaltă calitate, grosime de 5 mm, sunt impermeabile, plăcut ușor de întreținut și rezistente la UV, astfel încât își păstrează adâncimea de culoare chiar și în cazul utilizării frecvente și pe termen lung. In combinatie cu o structura usoara, aceasta nuanta nobila asigura aspectul absolut natural al setului de mobilier. Pernele confortabile, groase pentru scaun și spate au huse 100% poliester. Acestea sunt rezistente la apă și murdărie și foarte durabile datorită durabilității lor ridicate. Datorită fermoarelor ascunse cusute, husele pot fi îndepărtate cu ușurință și spălate dacă este necesar. Cadrul sau baza pieselor individuale de mobilier este realizată din aluminiu robust, vopsit cu pulbere – garantat stabil și permanent fără rugină.