Telefon: 0728.299.393 office@cabrigi.ro

Menu

Reduceri de sezon de până la 20%! Vezi oferta!

Mini Cart

Mobilier de grădină din ratan Madeira XXL Nature

14.000,00 lei

Set Madeira XL – Setul de lounge în format XL mobilier de gradina

Căutați o zonă de relaxare spațioasă pentru zona dvs. exterioară? Atunci mobilier de gradina Madeira XXL nature oferă set mare de scaune – format dintr-o canapea cu 3 locuri, o canapea cu 2 locuri, două fotolii, o masă mare și un taburet tapitat – te va inspira! Pernele confortabile pentru scaun și spate sunt deosebit de groase și oferă confort maxim. Spătarul ușor ridicat îl face deosebit de confortabil să stai cu o ceașcă de cafea în soarele după-amiezii sau un pahar de vin într-o seară confortabilă de vară.

Compozitie material: 100% poliester

Transport gratuit la domiciliul sau biroul dvs, oriunde în România. Garanție 24 de luni.

Descriere

Mobilier de gradina Madeira XXL nature – Setul de lounge în format XL

Căutați o zonă de relaxare spațioasă pentru zona dvs. exterioară? Atunci mobilier de gradina Madeira XXL nature – set mare de scaune – format dintr-o canapea cu 3 locuri, o canapea cu 2 locuri, două fotolii, o masă mare și un taburet tapitat – te va inspira! Pernele confortabile pentru scaun și spate sunt deosebit de groase și oferă confort maxim. Spătarul ușor ridicat îl face deosebit de confortabil să stai cu o ceașcă de cafea în soarele după-amiezii sau un pahar de vin într-o seară confortabilă de vară.

Compozitie material: 100% poliester

Dimensiuni aproximative:

Inaltime cotiera: 59,5 cm
Latime cotiere: 15 cm
Inaltime totala: 67 cm

canapea 3 locuri:
192 x 67 x 86 cm (LxAxA)
Înălțimea scaunului: 42 cm (inclusiv 10 cm pernă)

canapea 2 locuri:
147 x 67 x 86 cm (LxAxA)
Înălțimea scaunului: 42 cm (inclusiv 10 cm pernă)

Fotoliu:
90 x 67 x 86 cm (LxAxA)
Înălțimea scaunului: 42 cm (inclusiv 10 cm pernă)

Masa:
110 x 33 x 60 cm (LxAxA)
Placă de sticlă: 94,5 x 44,5 cm (lxl)

Mobilier de grădină din ratan Madeira XXL nature nu numai că îndeplinește cele mai înalte standarde vizuale – materialele folosite manual îndeplinesc, de asemenea, cele mai bune standarde de calitate și asigură stabilitate și durabilitate.

Materialul polirattan rezistent la UV, care este deosebit de potrivit pentru utilizare în exterior, arată ca țesătura convențională de ratan, dar este mult mai robust. Fibrele de polirattan rotunde, de înaltă calitate, grosime de 5 mm, sunt impermeabile, plăcut ușor de întreținut și rezistente la UV, astfel încât își păstrează adâncimea de culoare chiar și în cazul utilizării frecvente și pe termen lung.