Telefon: 0728.299.393 office@cabrigi.ro

Menu

Reduceri de sezon de până la 20%! Vezi oferta!

Mini Cart

Mobilier de grădină Sierra negru

5.800,00 lei

Setul de grădină, care amintește de băncile de colț amețitoare și clasice pentru sala de mese sau bucătărie. Cu modelul Sierra puteți crea o atmosferă plăcută în grădina dvs., pe terasa dvs. sau în grădina dvs. de iarnă, care vă invită să stați liniștiți.

Descriere

Mobilier de grădină Sierra

Setul de grădină, care amintește de băncile de colț amețitoare și clasice pentru sala de mese sau bucătărie. Cu modelul Sierra puteți crea o atmosferă plăcută în grădina dvs., pe terasa dvs. sau în grădina dvs. de iarnă, care vă invită să stați liniștiți.

Banca și masa de masă mare cu masă de sticlă (sticlă de siguranță de 5 mm) sunt perfect adaptate vizual. Chiar și culorile coordonate, care pot fi selectate în până la 30 de combinații diferite de culori, contribuie la această impresie armonioasă de ansamblu a garniturii de politrat.

Datorită spatelui ușor înclinat și a spătarului plăcut de înalt, puteți sta aici foarte bine, după cum doriți, cu sau fără perne de spate.

Cu acest set confortabil de canapea de colț, nimic nu se opune unei mișcări minunate de relaxare!

Dimensiuni:
Înălțimea scaunului: 36 cm + 9 cm perne
Adâncimea scaunului: 57 cm
Înălțimea brațului: 60 cm
Înălțimea brațului de la scaun: 24 cm
Cotiera: 6 cm
Adâncimea cotierei: 71 cm
Înălțimea spătarului scaunului: 40 cm
Spătar lungime: 173 cm
Lățimea spătarului: 40 cm

De ce poliratan?

Poly rattan arata ca ratanul traditional, dar are mult mai multe avantaje. Spre deosebire de ratanul normal, politratul este deosebit de potrivit pentru utilizarea în exterior, deoarece materialul este foarte rezistent și nu are tendința de a fi fibros. Fibrele din fibre de rattan sunt rezistent la apă, ușor de întreținut și rezistente la radiații UV, astfel încât acestea să își păstreze adâncimea de culoare chiar și cu utilizare frecventă și pe termen lung. Mobilierul din politratan este mult mai ușor decât mobilierul tradițional de grădină, deoarece rama este realizată din aluminiu, astfel încât mobilierul mare de grădină poate, de asemenea, să devină ușor nebun. Datorită aluminiului acoperit cu pulbere, mobilierul este stabil și permanent rezistent la rugină. Straturile multiple asigură o stabilitate extremă. Tapițeria este acoperită cu capace 100% din poliester. Acestea sunt rezistente la apă și murdărie și durabile datorită durabilității lor ridicate. Datorită fermoarelor ascunse, capacele pot fi ușor îndepărtate și spălate dacă este necesar.

Informații suplimentare

Culoare ratan

Negru