Telefon: 0728.299.393 office@cabrigi.ro

Menu

Reduceri de sezon de până la 20%! Vezi oferta!

Mini Cart

Mobilier masa si 4 scaune Livik

2.800,00 lei

Grup de mese Livik Acest grup de scaune CLP Livik este o combinație elegantă dintre masa de sufragerie Viktor și patru scaune Linares. Setul de sufragerie este perfect pentru a oferi un loc confortabil pentru până la patru persoane în sufragerie, bucătărie sau sufragerie.

Descriere

Grup de mese Livik

Acest grup de scaune CLP Livik este o combinație elegantă dintre masa de sufragerie Viktor și patru scaune Linares. Setul de sufragerie este perfect pentru a oferi un loc confortabil pentru până la patru persoane în sufragerie, bucătărie sau sufragerie.

Din punct de vedere vizual, aplicațiile din lemn de fag de pe masă și scaune se armonizează perfect între ele, rezultând o imagine de ansamblu coerentă și modernă.

Blatul rotund din MDF al mesei Livik stă pe un cadru din lemn de fag stabilizat cu bretele în cruce. Carcasa scaunului celor patru scaune Linares este realizată din plastic robust și are un spătar care ușurează spătarul. Perna de scaun, care este acoperită cu piele artificială ușor de întreținut, oferă un confort suplimentar. Atât masa, cât și scaunele sunt echipate cu protecție pentru podea pentru a preveni deteriorarea podelelor delicate.

Compoziția materialului: 100% poliuretan

Detalii tabel Viktor (1 bucată):

Inaltime totala: 75 cm

Latime totala: Ø 90 cm

Greutate: 14 kg

Detalii Scaune Linares (4 buc.):

Inaltime totala: 83 cm

Latime totala: 49 cm

Adâncime totală: 50 cm

Inaltime spatar: 40 cm

Scaun (L x A): 39 x 44 cm

Inaltime sezut: 46 cm

Greutate: 4 kg