Telefon: 0728.299.393 office@cabrigi.ro

Menu

Reduceri de sezon de până la 20%! Vezi oferta!

Mini Cart

Scaun reglabil din ratan Breno cu otoman gri pestriț

3.800,00 lei

O canapea cu două locuri, două fotolii, o masă și un scaun tapițat – setul Madeira 2-1-1 oferă o combinație mult iubită: canapea – fotoliu – masa – scaun suport. Elementele pot fi fiecare plasate separat și, prin urmare, oferă o flexibilitate maximă, în funcție de locul în care sunt necesar a fi dispuse locuri de așezat. Scaunul gros suplimentar și perna șezut și spătarul ușor mai mare, fac din acest set o zonă de ședere foarte plăcută și confortabilă.

Descriere

Scaun reglabil Breno cu otoman inclus

Scaunul ofera un spatiu generos capitonat, format din pernele de sezut si spatar si cotiere mari, plus un otoman cea sigura un confort remarcabil. Fie pentru citit, vizionat emisiuni de divertisment sau doar sa va relaxati, cu acest scaun aveti toate posibilitatile petrecerii unor clipe de neuitat.

Partea din spate a scaunului poate fi reglat in mod gradual. In combinatie cu otomanul puteti sta in acest fotoliu, similar cu un scaun relaxant pentru interior.

Dimensiuni:

Fotoliu:
Inaltime: 102 cm
Lățime: 64 cm
Adâncime: 115 cm (spătar herrunter pliat), 79 cm (sus)
Înălțimea scaunului: 38 cm + 10 cm perna
suprafață de așezare (bxt): 51 x 60 cm
Spătar Inaltime: 60 cm
lățime spătar: 51 cm
înălțime cotieră: 30 cm
latime cotierei 45 cm
grosime cotierei 6 cm
spate grosime perna: 16 cm
grosime pernei scaunului: 10 cm

Ottoman:
înălțime: 44 cm
latime: 58 cm
Adâncime: 50 cm

Materiale și de prelucrare
Acest scaun exclusiv îndeplinește nu numai optic de înaltă performanță – materialele utilizate în activitatea manuală la cele mai bune standarde de calitate și să asigure stabilitate și durabilitate.

Deosebit de potrivit pentru utilizarea în aer liber material adecvat de răchită rezistent la UV arata ca rattan conventionale , dar este mult mai durabil. Gros de 5 mm Polyrattanfasern rotund de înaltă calitate sunt impermeabile, foarte ușor de întreținut și rezistent la UV, astfel încât acestea să păstreze schimbat adâncimea lor de culoare chiar și cu utilizarea frecventă și de lungă durată. Această culoare nobilă, în combinație cu o structură ușoară pentru aspectul absolut natural al acestui set de mobilier.

Confortabil pernei scaunului grosime de 10 cm sunt prevăzute cu capace din poliester 100%. Acestea sunt rezistente la apă și la pete, și durabilitatea lor ridicat foarte durabil. Datorită fermoarele cusute ascunse, remunerația dacă este necesar , pot fi ușor îndepărtate și spălate.

Cadrul sau șasiul bucăților individuale de mobilier este fiecare din aluminiu stabil, acoperit cu pulbere – garantează stabilă și durabilă inoxidabil.

Calitatea mobilierului este excelent. Cumpara Nu pentru nimic, multe hoteluri de înaltă clasă în Europa mobilier de gradina ta cu noi!