Telefon: 0728.299.393 office@cabrigi.ro

Menu

Reduceri de sezon de până la 20%! Vezi oferta!

Mini Cart

Set canapea fotolii si masuta LARGO gri

3.600,00 lei

Un set LARGO unic este mobilierul din ratan care va incanta pe oricine apreciaza functionalitatea si calitatea inalta a mobilierului de gradina. impletitura de ratan sintetica durabila tolereaza senzational temperaturile extreme si este rezistenta la umiditate.

Descriere

Un set LARGO unic este mobilierul din ratan care va incanta pe oricine apreciaza functionalitatea si calitatea inalta a mobilierului de gradina. impletitura de ratan sintetica durabila tolereaza senzational temperaturile extreme si este rezistenta la umiditate. Cadrul de aluminiu usor si stabil inseamna ca mobilierul poate fi usor configurat in orice configuratie. Setul de gradina LARGO este format din cinci module care pot fi compuse liber in functie de propria idee si nevoi. Pernele moi si extrem de precis marite cresc calitatea setului si adauga clasa.

impletitura: impletitura semiconductiva si rotunda, tehnorattan neted

Design mobilier: aluminiu

Setul este format din 5 elemente:

1 x canapea:

latime: 123 cm
adancime: 73 cm
inaltime: 74 cm

2 x fotoliu:

latime: 80 cm
adancime: 73 cm
inaltime: 74 cm

1 x masa (cu sticla, blat transparent din sticla de siguranta de 5 mm):

lungime: 93 cm
latime: 52 cm
inaltime: 39 cm

Alte dimensiuni:

Latimea cotierelor si spatarului: 8 cm
inaltimea scaunului pentru module si canapea: 30 cm + 8 cm perna
inaltimea spatarului din scaun: 33 cm
Pernele din spate ies la 5 cm deasupra marginii suportului modulului.

Pernele gri deschis pentru scaune si spatar in pretul stabilit (4 bucati pentru scaune, 4 bucati pentru spatare). Toate au huse detasabile cu fermoar, confectionate din material impermeabil (100% poliester), care pot fi spalate la temperaturi scazute. Pernele au fost cusute dintr-o tesatura acoperita cu teflon de inalta calitate, care le protejeaza de umiditate. Umplutura de perne a fost realizata din spuma de tapiterie de inalta calitate (dur dur – T25), care previne deformarea. Grosimea pernei: scaune de 8 cm, spataruri de 12 cm.

Blatul de sticla al mesei este montat pe ventuze din silicon, care il protejeaza impotriva alunecarii.

Technorattan este rezistent la efectele nocive ale conditiilor meteorologice, in timp ce se bucura de aspectul neschimbat al mobilierului si mai mult timp, va sugeram sa cumparati o huse de protectie. Capacul gri inchis este format dintr-o singura bucata si are un cordon in partea inferioara impletit cu ochelari metalici. Toate copertinele sunt cusute la comanda, iar termenul de livrare este de aproximativ 21 de zile lucratoare.

Informații suplimentare

Culoare ratan

Brun