Telefon: 0728.299.393 office@cabrigi.ro

Menu

Reduceri de sezon de până la 20%! Vezi oferta!

Mini Cart

Set colțar și masă Mînări polyrattan gri pestriț

7.900,00 lei

Acest mobilier de gradina aminteste de atemporalele si popularele coltare din sala de mese sau din bucatarie. Cu modelul Minari se evoca usor atmosfera familiara, in orele de sedere confortabila in gradina, pe terasa sau in sera dumneavoastra.

Descriere

Coltar Minari polyrattan 5mm

Acest mobilier de gradina aminteste de atemporalele si popularele coltare din sala de mese sau din bucatarie. Cu modelul Minari se evoca usor atmosfera familiara, in orele de sedere confortabila in gradina, pe terasa sau in sera dumneavoastra.

Coltarul este format din doua banci, din care una cu 2 cotiere, iar cealalta cu una singura, banci ce se imbina perfect. Combinatiile culorilor contribuie la aceasta impresie armonioasa generala de polyrattan.

In pretul de livrare sunt incluse toate pernele pentru sezut si spatar. Vei vedea ca de pe acest set de mobilier nimeni nu vrea sa se ridice atat de repede. Acest mobilier este ideal pentru toate momentele frumoase – fie un mic dejun impreuna cu familia, la soare, cafeaua de dupa – amiaza unde se poate socializa in liniste sau o cina confortabila, in pace.

Dimensiuni :

Coltar – canapea (set din 2 bucati) :

  • Latime: 177 cm
  • Adancime: 69 cm
  • Inaltime: 84 cm
  • Inaltimea cotiera: 63 cm
  • Lungime totala cca 231 x 177 cm

Masa:

  • Latime: 138 cm
  • Adancime: 79 cm
  • Inaltime: 67 cm
  • Distanta intre picioarele mesei: 82 cm
  • Grosimea placii de sticla: 5 mm

Materiale si de prelucrare

Acest set exclusiv nu satisface numai cele mai inalte cerinte estetice. Materialele impletite manual indeplinesc standardele de cea mai buna calitate si asigura o stabilitate si durabilitate perfecta.

Deosebit de adecvate pentru exterior, rezistente la UV, materialele din Polyrattan arata ca o rachita conventionala, dar sunt mai durabile. Polyrattanul de inalta calitate este impermeabil, foarte usor de intretinut si rezistent la UV, astfel incat acestea sa pastreze culoarea neschimbata in timp, chiar si cu utilizarea frecventa si de lunga durata. Aceasta culoare nobila, in combinatie cu o tapiterie usoara asigura aspectul absolut natural al acestui set de mobilier.

Pernele groase sunt confortabile si sunt confectionate din poliester 100%. Acestea sunt rezistente la apa si la pete si au o durabilitate mare, pentru o lunga perioada de timp.

Cadrul sau baza pieselor individuale de mobilier este fabricat din aluminiu robust, acoperit cu pulbere antioxidanta – garantia stabilitatii si durabilitatii.