Telefon: 0728.299.393 office@cabrigi.ro

Menu

Reduceri de sezon de până la 20%! Vezi oferta!

Mini Cart

Set masă din ratan și 4 scaune Mao gri pestriț

7.250,00 lei

Set masa si 4 scaune Mao gri pestrit mobilier de gradina si terasa

Grup de scaune Moa mobilier gradina si terasa

Întreaga artă a diferitelor tehnici de împletire este prezentată aici. Fotoliile puțin mai înguste oferă cel mai bun confort de așezare cu cotierele lor rotunjite, care curg în spătarul ridicat dintr-o singură mișcare. Practic: pernele de scaun și pernele de spate puternice sunt deja incluse în pachetul de livrare. Cadrul sau baza pieselor individuale de mobilier este realizată din aluminiu robust, vopsit cu pulbere – garantat a fi stabil și permanent fără rugină. Masa este stabilă și plăcut înaltă pe patru picioare, care sunt împletite complicat în secțiunea din mijloc. În acest fel, se creează un design cu totul special, care este rotunjit minunat de blatul mesei cu suport de sticlă și marginea împletită. Placa de sticlă este antiderapantă și în același timp ținută elegant ușor deasupra țesăturii de ratan prin curele de cauciuc transparent. Transport gratuit oriunde in Romania , garantie 24 luni de zile

Descriere

Grup de scaune Moa mobilier gradina si terasa

Întreaga artă a diferitelor tehnici de împletire este prezentată aici. Fotoliile puțin mai înguste oferă cel mai bun confort de așezare cu cotierele lor rotunjite, care curg în spătarul ridicat dintr-o singură mișcare. Practic: pernele de scaun și pernele de spate puternice sunt deja incluse în pachetul de livrare. Cadrul sau baza pieselor individuale de mobilier este realizată din aluminiu robust, vopsit cu pulbere – garantat a fi stabil și permanent fără rugină. Masa este stabilă și plăcut înaltă pe patru picioare, care sunt împletite complicat în secțiunea din mijloc. În acest fel, se creează un design cu totul special, care este rotunjit minunat de blatul mesei cu suport de sticlă și marginea împletită. Placa de sticlă este antiderapantă și în același timp ținută elegant ușor deasupra țesăturii de ratan prin curele de cauciuc transparent.

Dimensiuni aproximative:
Masa:
Diametru: 130,5 cm
Inaltime: 74,5 cm
Grosimea plăcii de sticlă: 5 mm

Fotoliu:
Inaltime: 85 cm
Latime: 64 cm
Adâncime: 70 cm
Inaltime cotiera: 63 cm
Inaltime sezut: 40 cm + 10 cm perna sezut
Scaun: 55 x 50 cm

Materiale si prelucrare

Acest mobilier de grădină din ratan exclusivist nu numai că îndeplinește cele mai înalte standarde vizuale – materialele folosite manual îndeplinesc, de asemenea, cele mai bune standarde de calitate și asigură stabilitate și durabilitate.

Materialul polirattan rezistent la UV, care este deosebit de potrivit pentru utilizare în exterior, arată ca țesătura convențională de ratan, dar este mult mai robust.